lördag, juni 27, 2009

Delikatess-frukost

Imorse åt jag en riktig delikatessfrukost =)

En hel mango, 4 skinkskivor, 3 kokta ägg med 2 msk smör, några skivor Guldbrie-ost och 2 glas iskallt vatten.
Oj, så gott det var! Och pang-mätt blev jag också!

Sitter och gör lite arbete på datorn, och sen ska jag ut en sväng i stoor-stan ;-) och sen blir det pluggning resten av dagen !
VI är "lediga" fredag, lördag och söndag, så då har vi tid till självstudier, och det behövs verkligen....

På måndag är det lektion igen 8-17:00. Klockan 17:00 kommer Dr. Annika Dahlqvist och håller föreläsning för oss till 20:00, så det blir en väldigt låååång dag - men också väldigt spännande!!

"Vanlig" lektion på tisdagen, självstudier på onsdagen, och sen blir torsdagen ungefär som måndagen; men då är det Kostdoktorn som kommer och föreläser! Ännu mer spännande!

Så jag gissar, att trots att jag längtar hem så mycket till min älskling och mina barn, så kommer veckan att gå JÄTTEFORT! Jag hoppas då det iallafall =)

Nästa fredag-morron flyger jag hem till min familj, för att vara hemma till torsdagen därpå.
Då bär det av hit till Stockholm igen, för slut-provet och några lektioner fredag och lördag.

Jag ångrar absolut INTE att jag bestämde mej för att gå denna kurs; det är tvärtom: det bästa jag kunde göra för min egen utveckling och för mina framtidsplaner (som ni som småning om får höra om seeeeen....hihihi), men det är så JÄKLA jobbigt att sakna Älsklingen och barnen att det gör ONT! Jag får dock hoppas på att kommande vecka går flygande fort, så jag får träffa dem snart!
Det blir ju så fruktansvärt dyrt att vara så långt ifrån dem också..... Det blir minst en timmes prat i mobilen varje kväll =) Men så är det alltid; direkt nån av oss åker iväg så bosätter vi oss vid telefonen ha ha ha!
Ja, det är härligt... På så sätt har man dem så nära, fastän de är så långt bort =)

Nä, nu måste jag göra ett ryck!
Ha en trevlig dag!

2 kommentarer:

  1. DU gör det bra, kämpa på :)

    SvaraRadera
  2. Inte lätt att vara hemifrån så kan jag tänka, men det finns ju en mening med det hela iaf och ett fint mål som hägrar. Skall bli kul att ta del av dina planer i sinom tid! :)

    SvaraRadera