onsdag, augusti 05, 2009

Kasslergryta

Idag blev det en påhittad kassler-gryta till middag.
Det blev så god, så den får nog stanna kvar på menyn ett tag =)


Ugn 200*C

Tärna kassler.
Tärna ananas.
Tärna tomater.
Tärna fet ost.

Lägg allt i en ugnsform, och häll lite ananas-spad och grädde över.
Jag kryddade med oregano och Kryddmix.

In i ugn ca 30-40 minuter.
Klart!

Värsta goda snabbmaten! Inget krångel =)

3 kommentarer:

  1. Mmm ser jättegott ut! Är inte så high på kryddor, så vad är Kryddmix för nåt?

    SvaraRadera
  2. Det är en blandkrydda med massa olika kryddor i, typ svpeppar, paprika mm... Den var rätt god, men inte KRAV-märkt :(
    Men det funkar ändå!

    SvaraRadera
  3. Väldigt gott! Kryddade med Chili Explosion, nymalen svartpeppar och oregano. Tack för tipset! Funderar bara på hur mkt kh det kan bli med tanke på att det är både ananas och tomat i.

    SvaraRadera