fredag, september 14, 2012

Crossfit 90 minuter på morron + Löpning 5km i afton =)

Imorse skickade jag iväg 6-åringen till Förskoleklass. De andra 4 barnen är lediga från dagis torsdagar och fredagar, så det är en skön avslutning på veckan (inte lika mycket stress med körande hit och dit för lämning och hämtning - 1 mil tur och retur * 2 varje dag).

Nummer 1: Se till att barnen är nöjda: Stor frukost, och sen fram med små-legot =)

Nummer 2: Proteindrink och koffein till mej =)

 Nummer 3: Börja passet!!!! Kör - bara kör!!!

 Först 10 minuter Crosstrainer, på nivå 10 av 13.
10 minuter styrka: bänkpress, armhävningar och plankan, rullande!!
10 minuter löpintervaller, lutning 6%, hastighet 9 km/h
20 minuter styrka: Kettlebellswing, raka marklyft, smala latsdrag, benböj med kettlebell (frontböj).
10 minuter Crosstrainer på max motstånd. 20 minuter styrka: armhävningar, liggande rodd i gymringar (som hänger i taket), Box (raka, och från sidan; 1 min-vila 1 min- kör 1 min...osv), plankan med raka armar, axelpressar + axlar fjärilen (med hantlar) + baksida axlar, Bicepscurls med hantlar + med Z-stång, rygglyft + latsdrag (igen). Allt rullande lite huller om buller.
10 minuter löpning på bandet, 4% lutning, 8 km/h.  

Tid: 90 minuter 
 Puls: 135 (snitt) - 182 max 
Förbrukat: 868 kcal 

Ett härligt innepass när vädret ute inte är så tillfredsställande :-) Och tack och lov skötte sig barnen hyfsat bra; lekte stillsamt med små-legot ungefär hela tiden (när de inte ville vara med och träna då såklart ~ hänga i gymringarna, klättra i ribbstolen, lyfta kettlebells och rulla med maghjulet mm)

 Sen idag har jag faktiskt tänkt trotsa vädret litegrann....
 På fredagar slutar gubben klockan 15:00 från jobbet, så då brukar vi åka till simhallen och bada hela familjen, sen hem och göra goooo-middag och ha fredagsmys med tänd brasa och en bra familjefilm (antingen hemma eller i sommarstugan...idag tror jag dock det blir hemma).

Idag tror jag rent att jag ska ta ett löp-pass till badet, just över 5 km dit.
Det är SÅ skönt att duscha och bada efter löpningen ~ speciellt som nu; när det regnar!!!...och åka bil hem sen =) Vilken lyx!! :-D

 Tror fredagen är räddad :-)

Ha en trevlig helg!

2 kommentarer: