tisdag, september 22, 2009

Istället för doping...

Idag har jag varit i stan (9 mil bort) alldeles för mej själv. *skönt*
Tiden har trots det gått riktigt snabbt, och jag har inte ens hunnit införskaffa allt som var tänkt....

Däremot hittade jag den omtalade boken "Istället för doping : bygg en stark och lätt kropp med rätt kost och hormonellt intelligent träning" av Frank Nilsson.
Beskrivning:

"Rätt kost och hormonellt intelligent träning en oslagbar kombination!
Den av svenska fysiologer på 1960-talet introducerade kolhydratladdningen har visat sig otillräcklig för dagens krävande idrottsprestationer. Den leder dessutom till allvarliga sjukdomstillstånd både hos idrottare och hos alla andra. Inom elitidrotten avbryts träningen varje säsong av prestationsnedsättande sjukdomsperioder och inflammatoriska tillstånd.
Lösningen har för många blivit förbjudna preparat doping. Fusket solkar idrottens rykte och leder till svåra sjukdomstillstånd!
Jägarkosten, den kost vi är anpassade för (kallas också LCHF, Low Carb High Fat) innebär nya möjligheter. Den gör inte bara vanligt folk friska och smala, utan den ger också den moderna idrottaren en järnhälsa, som tillsammans med en normalisering av hormonsystemet med höjda nivåer av testosteron och tillväxthormon, också ger en rejäl höjning av prestationsförmågan!

Boken kombinerar jägarkosten med hormonellt intelligent träning.

Författaren Frank Nilsson är lärare i naturvetenskapliga ämnen på gymnasienivå. Han arbetar sedan fem år tillbaka med kost- och hälsofrågor. Frank föreläser i föreningar, på företag och förvaltningar om jägarkost, animalisk högfettkost, vår ursprungliga föda. Denna kost har han ätit i sju år och gick redan det första året ned 10 kg med kraftigt förbättrade värden."

Det ska bli VÄLDIGT intressant att läsa om !!
Jag måste börja redan nu! ...skit i Idol !!! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar