tisdag, januari 12, 2010

Min nya Prinsessa

Så kom hon äntligen till oss, vår efterlängtade KateDatingTorsdag den 7/1 2010 föddes våran lilla Kate Rotating Heart
Hon vägde 3810 gram och var 51 cm kort Winky

Hela förlossningen gick bra...
Vattnet gick 18:20, och efter det fick jag ryggbedövning.
Kände inte så mycket av förvärkarna, så jag kunde ligga och vila/sova till klockan 22:00 när jag tyckte att dom skulle sätta värkstimulerande dropp....
Fick order om att gå på toa först och sen dropp.
Väl på toa (22:05) fick jag världens värkar och "sprang" (hahaha, det måste ha sett kul ut!) jag till förlossningssängen och fick 1:a riktiga krystvärken.
Barnmorskorna hann precis in innan huvudet syntes i huvudentrén och lill-sessan var på väg ut =)
Efter 3 krystvärkar var hon ute, och hon var alldeles, alldeles UNDERBAR Morph

Nu är det vila och myspys med familjen som gäller, men jag börjar riktigt LÄNGTA till att komma igång med träningen, hihi =)

Vilken BRA start på året 2010 !!!

11 kommentarer:

 1. grattis!!! så underbart söt hon är!!!

  SvaraRadera
 2. Annelie i Australien13 januari 2010 02:43

  SUPERGRATTIS!!! ja vilken bra start på året, en vacker lite prinsessa. Ser fram emot mer från din blogg om livet med lchf (och goda recept) och familj under 2010...men du ingen brådska, njut av tillökningen först!

  SvaraRadera
 3. Annelie i Australien13 januari 2010 02:43

  SUPERGRATTIS!!! ja vilken bra start på året, en vacker lite prinsessa. Ser fram emot mer från din blogg om livet med lchf (och goda recept) och familj under 2010...men du ingen brådska, njut av tillökningen först!

  SvaraRadera
 4. Grattis till Prinsessa och en smidig förlossning.
  Eva

  SvaraRadera
 5. Stort grattis till er lilla prinsessa! Jag är så glad att jag hittat den här bloggen JUST NU.
  Jag och min sambo har precis börjat med LCHF och är inne på vår tredje dag nu utan kolhydrater. Vi båda har huvudvärk och känner av borttaget av kolhydrater, men vi fortsätter kämpa! Min sambo är dock lite skeptisk då han vill träna mycket och undrar hur bra det är att ta bort kolhydraterna då, men jag säger att vi måste prova oss fram. Tack för att du inspirerar! Jag kommer ABSOLUT att gå in på den här bloggen ofta och länka till dig från min blogg! Lycka till med bebisen och din övriga familj och njut av att du har våren i sikte som inbjuder till många och långa promenader!
  kram Karin

  SvaraRadera
 6. Stort grattis, jag ryser och får tårar i ögonen. Njut av varandra nu och det faktum att du har en frisk och stark bebis!!

  SvaraRadera
 7. TACK TACK TACK TACK allihopa!!! Vad glad jag blir! =)
  Ja, just nu njuter vi för fullt - Det är SÅ UNDERBART med en liten bäbis! Myspys hela dagarna (och man får väldigt lite gjort hehe).

  Jag har precis kört igång med LCHF igen, och det känns VÄLDIGT bra! Börjar redan känna mej som en riktig människa ;-) ha ha

  Tack än en gång för era lyckönskningar!
  Kraaaam

  SvaraRadera
 8. Jag vill också på att gratulera dig till din lilla prinsessa. Jag fick själv en prinsessa för 7 mån och känner verkligen med dig, vad underbart det är. Har hållit på med LCHF i 3 mån nu utan större framgång viktmässigt men mår mycket bättre. Har läst din blogg med intresse och fått mycket bra tips som jag ska försöka med. Villäven gärna höra hur det går för dig att komma i form.
  Lycka till// Karin

  SvaraRadera
 9. Grattis till den lilla Prinsessan. Helt bedårande va hon.

  SvaraRadera